tisdag 11 mars 2014

सीनेमा

Namaste! 

Uppdatering här! 
Gårdagen var nice :) nu börjar det bli riktigt varmt här! Härligt men måste dricka så mycket bara :/ Får ont i huvudet så lätt ... 

Aja, jag köpte massor av presenter igår! Till mina nära och kära! Vi hade grammatik lektion och sen såg vi filmen "Queen" en riktig höjdar rulle! :) 
Bra skådespeleri, story och slut! Avslöjar inte mer, resten får ni själva ta reda på ;) 

Idag har vi haft lektioner om holi, festivalen tillägnat färger som är nästa måndag och även om personer med handikapp då vi ska besöka en by imorgon där "Kiran" organisationen arbetar! En organisation för handikappade personer som bakar och gör hantverk som de sedan säljer, är miljövänligt och går tillbaka till dem själva, organisationen och för handikappades rättigheter i Indien. 

Det är rätt känsligt och bland fattiga människor lämnas ofta barn med handikapp på barnhem, så denna organisations arbete är oerhört viktigt! 

Vi gick även förbi deras affär i stan här  idag och handlade presenter och bakverk! Super bra service och det går till en bra sak :) köpte även en skiva med musik de gjort :) 

Sedan hängde vi på BHU och åt momos, vi hängde med Yurika, tjejen från Japan och hennes kompisar som är japaner och indier så allas gemensamma språk blev hindi! Bra för övning av språket, då vi pratar svenska annars, de japanska och indierna hindi. Det var mycket trevligt :) 

Sedan hängde vi på ASSI, jag köpte lite mer smycken i presenter :) och vi blev nästan "påkörda" av några galna kossor haha, så söta men inte när dom blir galna och börjar springa i trappan. 

Nu blir det godnatt här :) 
Vi ska till byn där Kiran jobbar imorgon vilket blir intressant så måste vara utvilad :) 

Namaste! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar