onsdag 26 mars 2014

बीमारी, और साधु

Hej! 
Ännu mer uppdateringar då det gått ett tag utan el och internetuppkoppling! 

På måndagen var vi alla väldigt förkylda efter resan, det blir så när varm luft ute blandas med kall luft inne tack vare fläktar etc, kollisionen gör att man blir förkyld. Det är jag fortfarande nu :( 
Lol

På måndagen hade vi bara grammatik lektion! Och jag fick reda på att min morfar är sjuk igen samt att jag måste betala tillbaka ca 11-12000kr på skatten. En mindre rolig start på veckan med andra ord. Men "when life gives you lemons, have some tequila" haha. 

Finns inget annat att göra. 

I tisdags hade vi lektioner om ayurvedisk medicin och läkekonst som vi idag onsdag hade en intervju om på BHU med en ayurvedisk läkare :) väldigt intressant! 

Vi käkade i tisdags på Lotus lounge som är en fin restaurang med awesome utsikt över ganges! Väldigt fint och utmärkt pasta!

Sedan lyckades jag ta ett kort med en sadhu, ett mission avklarat haha! Men han var väldigt trevlig, troligen ganska hög med hahah.

Sedan gjorde vi henna tatueringar, jag Fahima och Armin! Så coolt :) som vänskaps grej! 

Idag har vi besökt BHU och intervjuat om ayurvedisk medicin! Väldigt givande och intressant! Och även planerat nu för framtiden, vi får troligen en vecka i New Delhi vilket jag ser fram emot! 

Dessutom ska vi nog till Bodh Gaya i helgen där buddha blev upplyst och blev buddha! Hoppas! Hoppas! Jag är så intresserad av buddhismen! 

Så trots dåliga besked och sjukdom så går livet på, och allt blir bättre! :)
Nu är jag trött!

Godnatt, ska lova att uppdatera mer ofta och mer detaljerat, men när det blir luckor blir det så jobbigt att skriva allt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar