fredag 9 maj 2014

मासुरी

Masuri:

Masuri här i bergen där vi är nu i delstaten Uttarkhand är väldigt vackert. Det ligger vid Himalaya bergens fötter och är som ett magiskt landskap med små hus, tempel, kyrkor och bondgårdar som klättrar längs bergens sidor. Ja det är mycket kyrkor här då det har varit en residens för britterna under kolonialtiden som Darjeeling och en stor kristen missionärsverksamhet har ägt rum här och äger rum här därav är majoriteten av befolkningen här kristna.

Det är dock rätt dyrt här och det är på grund av alla nyrika Delhibor och från Punjab som åker hit på semester för att undvika värmen, samt alla amerikanska rika missionärer som åker hit via kyrkorna. Så därav är det rätt dyrt här, väldigt vackert och fridfullt dock.

Jag gillar den här platsen väldigt mycket på grund av omgivningarna, det är så harmoniskt och fridfullt och perfekt för att strosa runt och bara tänka och finna sig själv. Och det är väldigt nice väder och väldigt behagligt om man jämför med det indiska fastlandet. Har blivit attackerade av apor med när vi åt frukost, haha så sjukt läskigt var det! Aldrig sett dom såhär arga! Obehagligt! 


Förresten internet är rätt dåligt här så kan inte uppdatera så hemskt mycket! 


Namaste  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar